Webshop maker

Webshop maker

Webshop maker internetbureau Netcreators

Webshop maker Netcreators kan uw webshop bouwen in Magento, Multishop of WooCommerce. Ieder van de systemen heeft haar eigen voordelen.

WooCommerce

Heeft u al een WordPress website en wilt u een webshop starten? Dan is WooCommerce de oplossing voor u. Dit webshoppakket is een WordPress module en kent alle eigenschappen van WordPress: makkelijk op te zetten, eenvoudig te beheren en laag in kosten. WooCommerce heeft alle standaard webshopfunctionaliteit en daarbovenop zijn nog aanvullende modules te downloaden. Ideaal voor de wat eenvoudigere standaard webshop. Als webshop maker raden wij steeds vaker WooCommerce aan, wat zeker ook de meest voordelige webwinkel softeware is.

Magento

Magento is het grootste webshop pakket, zeer geschikt voor enterprise level webshops. Magento heeft veel extra functionaliteit zoals live analyse van klantdata, het toevoegen van merchant accounts en koppelingen met back-office pakketten. Een Magento webshop opzetten is voor een webshop maker wel veel configuratiewerk en het draait alleen op krachtige webservers, wat logisch is voor een dergelijk groot pakket. Voor Magento zijn duizenden modules te downloaden. Magento is een 'stand-alone' pakket en kent verder weinig gewone 'website functionaliteit.

Multishop

Multishop is een Nederlands webshop pakket dat draait op het CMS TYPO3. Multishop beschikt over alle standaard webshopfunctionaliteit voor een goede MKB webwinkel. Naast de standaardfunctionaliteit zijn er tientallen extra modules te krijgen. Voordelen van Multishop zijn dat het enorm eenvoudig in gebruik is voor de webshop eigenaar en het draait als onderdeel van het CMS TYPO3. Hierdoor het integraal onderdeel kan zijn van een zeer veelzijdige internetsite die al op TYPO3 draait. Dat is voor een webshop maker dan ook een makkelijke klus. Multishop kent standaard geen variƫteit in designtemplates.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten om in een intakegesprek te bekijken wat voor u het best passende systeem is en wat globaal de kosten zouden zijn voor de ontwikkeling van uw webshop. Dit kan door te bellen naar 026-442 1950 of door onderstaand formulier in te vullen.

WordPress WooCommerce en MultiShop hebben hun eigen community portals.
- De website van de Typo3 community is Typo3.org
- De WordPress community vindt u op WordPress.org
Alles over Magento staat op de corporate website Magento.com

webshop maker Netcreators

Contact

Neem vandaag nog contact op en vertel ons hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Voor vragen of een afspraak kunt u onderstaand formulier invullen. Bellen kan natuurlijk ook, onze klantenservice is bereikbaar op nummer 026-442 1950

Uw contactgegevens

Please leave this field empty.